Om oss >

Optimal Innredning

Med over 30 år i bransjen, vet vi hvordan små og store innredningsprosjekter kan utføres enkelt og effektivitet. Ingen oppgave er for stor eller liten og vi samarbeider tett med kunder og arkitekter for å finne frem til den optimale innredningen.

I alle planløsninger vi utvikler er funksjon og brukervennlighet gjennomført med design i fokus. Vi optimaliserer og skreddersyr til arbeidsplassens mål alt av innredningsbehov, fra kopirom,lagerplass, oppbevaring og mye mer.

Kom og besøk oss på vårt showroom i Drammensveien 130, 0277 Oslo for videre inspirasjon!

Vår historie

Mer enn 30 års erfaring

Optimal Innredning ble grunnlagt i 2014 av Øystein Borgen. Med mer enn 30 års erfaring fra møbelbransjen så Øystein et behov for å utvikle innredningsløsninger med god materialutnyttelse og effektiv montering, tilpasset den enkelte kunde.

Gode løsninger oppnås ved å komme tidlig inn i prosjektene og se helheten i konseptene. Optimal Innrednings tette samarbeid med kunder, arkitekter og byggherrer er nøkkelen til å skape smarte, effektive innredninger som utnytter lokalenes potensiale.

Med vårt team av erfarne prosjektledere, skaper vi enkle og effektive løsninger av høy kvalitet med funksjon og brukervennlighet i fokus.

Vi ser aldri problemer, vi ser utfordringer som kan løses.